JIM DEDDES -2025

De Joardy Show - reprise
di 11 mrt - do 13 mrt
di 11 mrt
-
do 13 mrt

‘Je kunt veel theorieën op de humor van JOARDY loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.’ (Juryrapport Nipkowschijf)

Een YouTube-fenomeen. Acteur Jim Deddes. Zijn video’s gaan verrekte vaak viral. Huilon bijvoorbeeld. Of Vrouwon. Alles wat hij verjoardy’d, verandert in goud. Joardy Film, Joardy Season, Joardy Sitcom, you name it. En nu komt hij met De Joardy Show. Een sketchvolle theatershow. Waarin barman Joardy, ex-junk en vroegere fietsenmaker, nu eigenaar van café ’t Pomphuys, de show steelt. Waarin glansrollen weggelegd zijn voor Harco en Brian Rompoe. Voor 'beste vriend van vroeger' Lexxxus en demoontje Gurk. Jim laat zwaar ongefilterd privémateriaal zien. Jim geeft comedyworkshops. Jim rules! Of, zoals de jury schreef toen hij de Nipkowschijf won: ‘Je kunt veel theorieën op de humor van Joardy loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Maar gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.’ Kortom: Genieton!  

Let op: Voor deze voorstelling verkopen we uitsluitend Smart tickets en geen fysieke kaarten. Voor een aantal voorstellingen verkopen wij extra veilige e-tickets om illegale doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa of per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in je online-account op je telefoon. Deze tickets hebben een wisselende barcode die wordt gescand bij de ingang van de zaal. Deze kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. 

Credits

Foto: Ashley Röttjers

Tekst, concept: Jim Deddes en Jan Hulst 

Regie: Jan Hulst

Lichtontwerp: Bart van den Heuvel & Wannes van der Veer 

Muziek: Nick Putman 

Producent: More Theater Producties 

Tourneeplanning: Senf Theater