SAMAN AMINI

Saman Amini's Onaantastbaar
zo 20 apr en ma 21 apr
zo 20 apr
en
ma 21 apr

Saman spreekt, rapt en zingt recht uit het hart. Klanken, grappen en beelden smelten moeiteloos samen tot een adembenemende ervaring. 

Na Integratieplan, A Seat at the Table en Samenloop van Omstandigheden komt hij nu met Onaantastbaar. In zijn tweede cabaretvoorstelling deelt Saman het verhaal over hoe hij vrienden werd met zijn trauma’s. Jarenlang worstelde hij met verslavingen waarbij hij niet alleen zichzelf maar ook zijn dierbaren verwaarloosde. Op het dieptepunt besloot hij de confrontatie met zijn demonen aan te gaan. Deze strijd leverde hilarische anekdotes op, maar ook scherpe inzichten over armoede, geweld en opvoeding. Ondersteund door veelzijdig muzikant Martin Verheesen verweeft Saman in Onaantastbaar rauwe en kwetsbare liedjes uit diverse muziekgenres, van conscious hiphop tot pop.  Onaantastbaar. Net als op zijn album. Saman spreekt, rapt en zingt recht uit het hart. Klanken, grappen en beelden smelten moeiteloos samen tot een adembenemende ervaring. 

Black Sheep Can Fly opereert als productiehuis op het gebied van film, muziek en theater. Met een grote diversiteit aan projecten drukt Black Sheep Can Fly op pijnpunten in de maatschappij en laat hiermee zien dat de waarheid net zo complex is als de mens. 

Credits

Muziek en muzikale begeleiding: Martin Verheesen 
Regieteam: Jip Vuik, Saman Amini, Nima Mohaghegh  
Artistiek adviseur, eindregie poppodia: Jeek ten Velden  
Tekstcoach: Geert Lageveen & Nima Mohaghegh 
Decorontwerp en kostuumontwerp: Dieuweke van Reij  
Lichtontwerp: Stefan Dijkman 
Regie illustratie: Colin Huijser 
Grafisch ontwerp publiciteitsbeeld: Tom Jager 
Marketing: Janna Maars 
Productie: Rugiero Vitalis 
Zakelijke Leiding: Marijn Vegter 
Producent: Black Sheep Can Fly in coproductie met Paradiso Melkweg Productiehuis